Újabb TOP100-asok

jönnek

A bajai női és a budapesti férfi 25.000 dolláros versennyel most egy ideig befejeződött a XIXO Open ITF Pro versenysorozat, de csak július közepéig kell várnunk, míg újra magas színvonalú tenisznek adhatunk otthont.

Az ITF Pro sorozat legmagasabb összdíjazású versenye, a 100.000 dolláros budapesti női torna ugyanis a selejtezőkkel már július 8-án elrajtol és már a kvaliban láthatunk több TOP200-as játékost.

A tavaly még az Europe Tennis Centerben megrendezett verseny idénre átköltözik a Sport11-be, a WTA ranglista TOP100-as játékosait tehát már ott köszönthetjük.

Alanyi jogon egyedül Gálfi Dalma (136.) főtáblás jelenleg, szabadkártyával azonban több magyar is ott lehet a főtáblán, ahogy a selejtezőben is, ahol jelenleg csak Stollár Fanny kapott helyet a mieink közül.

A főtábla mezőnye egyébként igen erős, kilenc TOP100-as versenyző is bejelentkezett, köztük Johanna Larsson (53.), Christina McHale (59.), Irina Camelia Begu (68.), Saisai Zheng (69.), Aleksandra Krunic (94.), Jana Cepelova (96.), Sara Sorribes Tormo (97.), Maria Sakkari (98.) vagy Richel Hogenkamp (100.). 

  • facebook
  • Twitter Round
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
hidepito.jpg
ecool.jpg

© Hungarian Tennis Association