Magyar siker az utolsón

Az idei utolsó ITF Pro Circuit versenyén, a XIXO Open versenysorozat székesfehérvári állomásán a selejtezőben nyolc magyar játékos is indult, közülük pedig Bondár Annának sikerült a feljutás a főtáblára, így a legjobb 32 között 10 magyar is pályára léphetet, köztük Udvardy Panna, aki az egyik legnagyobb esélyese volt a versenynek. 

A 19 éves magyar játékos 2. kiemeltként az első körben döntő szettben verte szerb ellenfelét, majd Békefi Bianka ellen aratott 61 61-es győzelmet és a nyolc közé jutott, ahova Bondár Annának, Jani Rékának és Nagymihály Lucának is sikerült eljutnia.

A negyeddöntőben aztán Réka 63 63-ra verte Lucát, Anna 76(3) 76(2)-ra verte a horvát Primoracot, Panna pedig a román Duca ellen aratott 61 60-s győzelmet. Az elődöntőben Réka 57 60 61-re nyert ukrán ellenfelével szemben, míg Panna 75 76(2)-ra nyert Anna ellen, így magyar döntőt láthatott a közönség, melynek vége 75 63-as Udvardy-siker lett.

Pannának majd nem sikerült dupláznia is, párosban épp Rékával játszhatott páros döntőt, amiben azonban 16 62 10-7-re kikaptak a román Andrei/Bogdan párostól.

  • facebook
  • Twitter Round
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
hidepito.jpg
ecool.jpg

© Hungarian Tennis Association