Kezdődik az "őszi szezon"

Szombaton elrajtol a magyarországi profi versenysorozat, a XIXO Open sorozat őszi szezonja, mely hét pénzdíjas versenyt tartogat a hazai tenisz szurkolók számára.

Egy budapesti 15.000 dolláros férfi és egy hódmezővásárhelyi 25.000 dolláros női versennyel kezdődik meg a sorozat, melyben ismét drukkolhatunk magyaroknak, akik akár a tornagyőzelemre is esélyesek lehetnek.

Most tér vissza hosszú térdsérüléséből Jani Réka és Bondár Anna is, akik szabadkártyát is kaptak a jövő heti hódmezővásárhelyi főtáblára, de Szlavikovics Szabina és Udvardy Panna is a legjobb 32 közül indulhat szabadkártyával, míg Bukta Ági alanyi jogon főtáblás a salakpályás versenyen.

A Park Teniszklubban megrendezésre kerülő 15.000-es versenyen Balázs Attila 1. kiemeltként a végső győzelemre is esélyes, de Nagy Péter, Filipenko Viktor, Borsos Gábor, Piros Zsombor és Valkusz Máté is alanyi jogon fért fel a főtáblára, míg szabadkártyával további négy játékost juttatott a főtáblára a Magyar Tenisz Szövetség, így is drukkolhatunk még Szintai Dávidnak, Gödry Leventének, Marozsán Fábiánnak és Sallay Péternek is.

Ezt követően még öt tornán szerezhetnek ATP ill. WTA pontokat a mieink, a hölgyek Dunakeszin (60.000), Balatonbogláron (25.000) és Székesfehérváron (15.000), a férfiak pedig Kecskeméten (15.000) s Székesfehérváron (15.000).

Mindenkit szeretettel várunk a versenyeken, a belépés mindegyikre ingyenes.

  • facebook
  • Twitter Round
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
hidepito.jpg
ecool.jpg

© Hungarian Tennis Association