Tornagyőzelem a selejtezőből

A román játékosok uralták a székesfehérvári 60.000 dolláros versenyt, hiszen párosban román/belga tornagyőzelem született, az egyéni döntőt pedig két román játékos játszhatta.

A páros versenyszámban a román Irina Maria Bara és a belga Maryna Zanevska páros az 1. kiemelt Stollár Fanny/Georgina Garcia perez páros legyőzésével kezdett, majd a döntőbe vezető úton a 3. kiemelt duót is búcsúztatták, a fináléban pedig 36 62 10-8-ra verték a 4. kiemelt Amanmuradova/Bogdan üzbég/román kettőst.

Bara egyéniben is eljutott a döntőig, többek között az 5. kiemelt bolgár Tomova és az 1. kiemelt montenegrói Kovinic testén keresztül, majd 64 63-ra verte a török Büyükakcayt, ezzel pedig bejutott a döntőbe.

 

Ellenfele honfitársa, a selejtezőből érkezett Nicoleta-Catalina Dascalu volt, aki 75 62-re győzött és karrierje legnagyobb tornagyőzelmét aratta, 2017 után szerezett újra egyéni trófeát. 

Az élet nem áll meg a Kiskút Tenisz Clubban, hiszen holnap már kezdetét veszi a 100.000 dolláros női verseny a selejtezőkkel, melyben öt magyar is pályára lép.

  • facebook
  • Twitter Round
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
hidepito.jpg
ecool.jpg

© Hungarian Tennis Association